Черкаси, Дашковича 19, ТРЦ Хрещатик-Сіті-2 пов Запис на інкаунтер +38(098)2798387 +38(063)7723430

Пророцтва про Україну

1998 – Боббі Коннер, відомий і визнаний пророк.
Ісус фізично з’явився в будинок до Боббі Коннері і на тільки що з’явившуюся на стіні карті світу вказав пальцем на місто Київ. Ісус сказав: «Господь розбудить людство, Він пошле історичне пробудження, яке поширитися з Києва. Воно розпочнеться у Києві, а потім потече в Росію. У Росії в основному буде задіяна молодь». Потім Він сказав: «Подивися на це». Він показав мені заряд, який був схожий на динаміт, і я побачив ноги, які намагалися загасити палаючий гніт. Це була ортодоксальна релігія, але вони не змогли загасити його. Після я побачив інші ноги, намагаються затоптати гніт, і це була мафія, але вони також не змогли цього зробити.

2004 – Боб Джонс, відомий пророк з США.
Величезна Божа армія піднімається з цієї землі, яка потім понесе вогонь пробудження в Європу, але здебільшого вона піде на схід, Індію та Китай. Здалеку ця армія виглядала червоною, одягу на воїнів були білими, а червоним на них був хрест. Бог настільки підніме економіку країни, що Україна знову стане світовою житницею. Бог підніме багатьох християн-бізнесменів, щоб забезпечувати грандіозні проекти Божої «червоної армії Христа». Крім того, відкриються джерела корисних копалин, яких до цього не знаходили.

2005 грудень, – Брайан Серовак, Детройт, Мічиган США.
Це ключовий час, щоб вчити учнів Христа. Це час нових територій і фізичних і духовних, яких ми ніколи раніше не бачили. Буде розкрита частина планів ворога над цією територією і буде відновлення частини царства Божого. Зараз є можливість і час для того, щоб мати прорив у надприродній сфері з владою. Бог буде прибирати страх і рабство, які були на цьому народі. Так як на цьому тижні в Україні був ювілей фізичної революції, також буде духовна революція. Бог піднімає зараз лідерів і воїнів. Це буде подібно, як Бог використовував Мойсея, щоб звільнити цілий народ з Єгипту. Буде спрага, щоб відновити дух, душу і тіло, буде спрага істини, і Бог благословить людей з пророчим баченням і розрізненням духів.

2007 – Лорен Сендфорд, пастир, відомий пророк з США.
Я вірю, що Бог хоче виростити лідерів в цій нації, хто будуть годувати світ Господом Ісусом Христом. Я вірю, що ви невидима торпеда. Я вірю, що ворог не бачить вас і не очікує наближення і взагалі не чекає, що з України буде летіти ця грізна торпеда. І це станеться через ту невинності, яка є на цій нації. Я вірю, що Бог збирається виростити дерево життя в цій нації, щоб годувати світ. Коріння пробудження вже пускаються тут, але ніхто про це ще навіть не знає. Бог вирощує тут пробудження і збирається явити його всьому світу. Господь сказав мені крикнути «Нехай той, хто лежить прокинеться!» «Нехай той, хто лежить прокинеться!» «Нехай той, хто лежить прокинеться від сну!» Я вірю, що у всій історії, коли Бог починає спокутувати народ і вони приходять до Ісуса, то і економіка цього народу піднімається. Ціла країна піднімається з бруду. Але з процвітанням може прийти тенета і пастки. Я попереджаю, що це та сама петля, яка вловила ногу моєї нації. Я не знаю, чи розумієте ви це. Я хочу пояснити вам, що це таке. У процвітанні приходить фокус на себе. А фокус на себе це ворог хреста і мати всякої злоби і всякого насильства і злочину. Скажу вам правду. Справжня релігія моєї країни сьогодні не християнство, але завуальований Ваал. Ваал був бог родючості і в ті часи теж означав процвітання. Ізраїльтяни вдавалися поклонятися йому, тому що хотіли процвітання. Коли ми фокусуємося на собі і на процвітанні, ми стаємо шанувальниками Ваала. Більшість церков в Америці занепастилася поклонінням Ваалу. Вигадані доктрини, які не мають нічого спільного з Голгофськім хрестом. Тому в ці прийдешні дні уважно тримайтеся за хрест Ісуса. Фокусуйтеся на хресті, міркуйте про хрест, пийте від хреста, тому що це емблема безкорисливості. Саме на хресті є все те, що потрібно. Мета християнства не в тому щоб стати процвітаючими та багатими, але мета християнства стати як Ісус. Ми хочемо бути єдиними з Ісусом. Якщо Бог дасть нам при цьому багато грошей, то напевно буде тільки одна причина, чому Він нам дасть їх. Це для того щоб віддати все на служіння Євангелію. Робіть так, і дерево життя виростить у вашій країні для інших народів. Вони будуть годуватися тим, чим ви живете і будуть самі жити.
2008 жовтень, – Боббі Коннер, відомий і визнаний пророк.
В минулий день спокути 8 жовтня 2008 Господь показав мені пророче бачення. Спочатку я побачив щось схоже на вхід до печери десь в Росії. Потім раптом всередині цієї печери сталося якесь рух, і з’явився величезний рудий ведмідь. Обличчя в цього ведмедя було старе, але в той же час у нього було молоде і неймовірно сильне тіло … Здавалося, цей рудий ведмідь був готовий атакувати будь-якого, хто став би на його шляху; він мав неймовірну силу і був дуже агресивним. Я запитав: «Господь, що Ти мені хочеш цим сказати?». Раптово печера перетворилася в кінець величезного нафтопроводу, а ведмідь – в Російський уряд зі своїм старим главою КДБ, він був готовий атакувати будь-якого, що стоїть на шляху до нафти, що тече в цьому нафтопроводі. Ми повинні посилено молитися за Росію і Україну. Сатана зробить все, щоб зупинити рух Духа Божого, використовуючи тривогу і безлад. Ми повинні клопотати, щоб приховані діяння темряви були викриті. Російський Ведмідь зі своїм старим мисленням КДБ вийшов зі сплячки і готовий атакувати будь-якого, хто спробує встати на його шляху до доходів від нафти.

2012 Липень, – Сінді Джейкобс, пророчиця і посередник з США.
Бог готовий послати нову хвилю Духа Святого. Я відчуваю нову хвилю над Україною. Бог показав мені, що кількість чартерів там подвоїться. Я бачу, як з Чорного моря цією хвилею Бог починає об’єднувати росіян і українців. Бог каже, що це буде найбільше пророче єднання. Господь показує мені, що Бог доторкнеться України Своїм поцілунком. Там буде великий врожай пшениці. Там буде великий врожай сільськогосподарської продукції. Це стане знаменням, що Україна знову буде житницею. Знову ви будете допомагати годувати народи Європи.
2013 травень, – Сінді Беркет, пророчиця з США.
Є дві хмари навколо України. Одна хмара це «темне зло» і воно піднімає свою голову з півночі сходу. І ви попрацювали добре і зробили багато утримуючи цю хмару від настання, але ця хмара як і раніше існує і ця хмара робить все можливе, щоб рухатися. Але також я бачу іншу хмару, це хмара вогню. Ця хмара вогню захопить всю країну. Вогонь пробудження захопить цю країну, і я бачу, як люди стоять подібно вартовим на вежах. Настав час не спати, настав час постити і молитися. Це час волати до Бога про милість і благодать для України. Настав час закликати Моя присутність в ваш уряд. Коли уряд піде за Моїм планом, країна піде за урядом. Але тільки ви, Мій народ можете зробити цю зміну, бо Я пристрасно бажаю, щоб ваш народ був народом овець. Щоб над вами було піднято прапор, один народ під Богом. Я бажаю, щоб ви були відомі як народ пробудження. Пробудження почнеться з молоді, перш ніж воно прийде до дорослих. Молодь стане радикальною і буде навіть готова віддати своє життя рази Мене. Молодь дістане свій духовний меч, і Я буду використовувати їх, щоб творити дива і знамення в цій країні. Тому що саме ваша молодь є фундаментом майбутнього для вашої країни. Настав час Мої діти, передати мантію молодим і йти поруч з ними і навчати їх, навчити їх як чути Мій голос, говорити в їх життя, щоб вони навчилися розрізняти часи і терміни Мого відвідування. Коли пробудження прийде в молодь, пробудження прийде в школи. Ви побачите Мене в системі освіти. Ви побачите, як в школах вивчатимуть Моє слово. Це Моє бажання для вас. Я закликаю вас взяти мантію вартою, щоб ви не переставали шукати, що я маю для вас в цей сезон. Але також для того щоб ототожнити й визначити ворога, щоб ворог не обікрав вашу країну, завдяки тій долі, яку Я вам даю. Я перевернув вас, я вивернув вас, і ви навіть не знаєте, як ви зараз виглядаєте. Але з’являється серед вас новий звук, це крик перемоги, це крик пробудження, це крик див, це крик вираження вашої любові до Мене. Тому візьми свій меч, візьми мантію хвали, і ти побачиш, як хмара слави зійде на цю країну. Бог каже, Я пробудив сплячого велетня, Я пробудив сплячого велетня, Я пробудив сплячого велетня, і це церква України.

2013 листопад, – Даррелл Стотт, міжнародний служитель, пророк.
Бог змінить репутацію України. Більше вона не буде відома, як країна бідності, але буде відома як земля благословенна. Вона буде відома, як країна, у якій є рішення. Ви не будете шукати людей, які б допомогли вам, тому що ви підете і допоможете багатьом людям. Ви будете так сильно благословенні, що ви будете допомагати іншим людям.

2014 січень, – Тім Карскейден.
Господь показав нам, що Божий рух почнеться з Східної Європи, з України. Це наш час, це наш час бути пробудженими для Бога. Буде змінено уряд. Ортодоксальна церква розірве свої стосунки з урядом. Це буде відбуватися на території всієї Східної Європи.

2014 лютий, – Боб Хартлі, пророк з Англії.
Україна буде як іскра для пробудження багатьох країн. З України підніметься багато реформаторів. Дівчата братимуть мантії реформаторів. Співчуття з надією – це покликання для України. Церкви повинні стати центрами надії для цього світу. Послання – надія на Ісуса.

2014 березень, – Кім Клемент, пророк.
Ви можете звертатися до будь-якого джерела масової інформації, люди, ви можете йти куди завгодно, і чути все, що ви бажаєте чути. Ми тут, щоб представити вам волю Божу. Яка ж воля Божа? Кожне ЗМІ говорить вам про погані речі і зло, яке твориться. Ми можемо бачити це, воно тут. Але що ж Він каже мені? Він каже мені, що вони не підуть в полон знову. Зараз буде короткий період, коли буде здаватися, що все скінчено, але я хочу вам сказати, що це не так. Це не так. І я тут для цієї мети. Бог сказав: «Немає більше рабства для України. Немає більше полону для України».

2014 березень, – Скотт Латроп (США), пастир, пророк, нащадок Джона Уеслі.

Господь говорить: «Я посилаю пробудження на вашу землю. Мій світ засяє в темряві і серця людей будуть відкриті і викрито. Я буду захищати Святих Моїх.»Я бачу, як святий Божий вогонь охороняє церкви і людей, хто кличе Ім’я Ісуса. Господь говорить: Я буду охороняти вас, і Я буду використовувати вас, і Я буду благословляти вас. У цих змінах, коли вони завершується, знайте, що Я буду використовувати вас як катапульту для Східної Європи. І коли ви будите торкатися до решті Європи, Я буду торкатися до світу. »Мир буде говорити» це Україна, але Господь каже »Ви Мій народ. Я принесу зміни в уряд. Я принесу зміни на землю. Але Я поблагословлю ваші руки і допоможу вам. Найважливіше зараз це не уряд, це не релігія, це взаємовідношення. Я відроджую вогонь взаємин в серцях Мого народу в Україні, і Я буду охороняти вас. Я буду охороняти ваших дітей і покоління, які прийдуть після вас. »Господь каже:« Я зроблю вашу землю процвітаючої, тому що Я на вашій землі: Я знімаю прокляття, яке було покладено на вашу землю тими, хто не знав Мене. Я Бог, який захищає Свою сім’ю і Свій будинок. »Господь вийде в силі за вас. «Знай, що Моя рука за тебе, і Я буду захищати тебе в усіх сферах.» Господь каже: «Дивись вгору, Я сиджу там і буду направляти тебе.» Господь каже: «ця земля буде Великої землею, Я благословлю тих, хто служить Мені, і Я втихомирив тих, хто піде проти Мене. Я так само відновлю тих, хто відійшов від Мене. Пробудження порятунку йде в Україну … »

2014 березень, – Сенді Беркет, пророчиця з США.
Це буде настільки сильний вітер, якого Україна не бачила. Це буде вітер ураганної сили. Бог сказав, Я прийду в такій силі, що потрясу підставу цієї країни. Ви відчуєте потрясіння навіть в природному плані. Але в надприродне, відбудеться прорив пробудження. Вітер пробудження захлесне цю країну. Ви були вірні, ви ходили в праведності, ви постили, ви благали мене, ви кликали про цю країну і я зібрав ваші сльози. Але Я також ридав про цю країну більше ніж ви, і це були Мої сльози, які поливали ваші серця. У цих сльозах була пролита кров Мого Сина. Ви чутимете, як піднімається нова пісня. У церквах будуть написані нові пісні, це будуть пісні звільнення, прориву і руйнування твердинь. Я дав Україні бойової порядок, ви повинні марширувати під Мій ритм, це буде ритм Мого серця. Коли ви будете марширувати в ритм Мого серця, церкви будуть настільки повні, що люди будуть стояти на вулиці, чекаючи можливості увійти, тому що вони жадають Мене. Я візьму цю країну, Я потрясу її, Я подую на неї, і тоді ви побачите Мою славу. Мій вогонь слави виллється на вас. Ви бажали Його, ви просили Мене про Нього, то ви постили про Нього і Я почув ваші молитви, Мої діти. І завдяки тому, що Я люблю вас, ви пахощі любі для Мене. Я прийду і дам Свою присутність. І протягом цього року церкви вибухнуть в зростанні.

2014 серпень, – Лорен Сендфорд, пастир, відомий пророк з США.
Справжня битва йде не за політичні чи економічні союзи, хоча це і важливі питання. Я вірю, що необхідно враховувати духовні реалії, які стоять за зовнішніми подіями. Я вже раніше пророкував, що Україна – це торпеда Стелс в арсеналі Господа, сильна зброя, наближення якого ворог не помічав до цього моменту. Сильні голоси піднімуться з України, несучи свіжі потоки Духа і сили. З часу розпаду Радянського Союзу там вирощується чимало сильних християнських лідерів, хоча, вони поки мало кому відомі і приховані. Це вихідці з відносно «тихої» України – тому я і використовую порівняння з торпедами Стелс. Наслідки подій в цій країні йдуть набагато далі того, що ви бачите в новинах. На карту поставлені питання Царства Божого.

2014 травень – Гільєрмо Мальдонадо, апостол.
Я повертаю нове покоління, молодих людей в Україні. І Господь сказав, з цієї нації, Я пошлю місіонерів, в кожну країну Європи, в Росію. Господь сказав, Я активую вас, нове покоління, молодих людей, які голодні по Моїй силі. Вони будуть сміливими, вони будуть здійснювати чудеса і знамення, вони підуть на вулиці, вони підуть в бари, вони підуть до університетів, вони підуть в коледжі, вони підуть в школи, і будуть демонструвати Мою силу. І Господь говорить, сьогодні, Я кажу до молодого покоління, молоде покоління України, я закликаю вас існування.

2014 серпень, – Лорен Сендфорд, пастир, відомий пророк з США.
Я вважаю, що метою противника в цій війні було і залишається – зупинити рух відродження і змусити замовкнути голоси потужних християнських лідерів, що піднімаються з України, щоб вплинути на світ. Але я вважаю, що ніякі наміри Бога не може бути зупинено і що все, що ворог хоче робити, буде звернено на перевагу для Царства Божого. Тому я вірю, що я бачу, як війна розширилася на час, але поступово спадає. Отже, це прийде до кінця, раніше, ніж деякі очікували, але займе більше часу, ніж хотілося б. Ефект цієї війни, що Господь дозволив, і гарне, що прийде через неї, це буде очищення України і її урядового керівництва від корупції, яка гальмувала країну протягом такого тривалого часу. Це призведе, принаймні, до початку трансформації національного характеру. Це відкриє двері широко для просування Євангелія, так як люди стають більш сприйнятливими до слухання його. Це, в свою чергу, буде сприяти підвищенню матеріального благополуччя.

2015 Февраль, – Чак Пірс, відомий пророк з Америки.
Слухай, Україна !!!! Я називаю тебе «Будинком Бога Твого». Я посилаю ангелів Своїх, які знищать з дому Мого гвалтівників і грабіжників, чарівників і ідолян, брехунів і зрадників! Я обрав тебе, народе мій, щоб ти став плацдармом проти наближення духа антихриста, який буде діяти з несамовитою люттю. Але він не зможе прорватися, якщо ти будеш чистим і сильним! Я змінюю літа і часи, поставляю і скидає царів! Будь сильний і не бійся! Не дозволь страху і наріканням утримувати тебе в минулому! Послухай, ти не просто будеш будувати нову націю, нову державу, ти будеш будувати Мені будинок, де Я буду жити. Ти увійшла в помазання царя Кіра! Виконання пророчого слова близько! Багато що вже виконується, багато ти ще не бачиш! Молитовні чаші наповнюються, і скоро відбудеться вилив !!! Тоді не чекай, а дій, тому що Я буду діяти швидко !!! Мені потрібні ті, хто пліч-о-пліч зі Мною будуть активно працювати, щоб Моє царство поширилося не тільки по цій землі, а й по всьому світу! До тебе будуть стікатися багато, як до маяка, шукаючи порятунку. Вони будуть шукати мудрості у тебе, як цариця Шеви у Соломона. Україна, це твій час! Час шанувати Бога посилитися і діяти! “