Черкаси, Дашковича 19, ТРЦ Хрещатик-Сіті-2 пов Запис на інкаунтер +38(098)2798387 +38(063)7723430

Інкаунтер

Зустріч з Богом (Інкаунтер)

Служіння “Зустріч з Богом” проходять з травня 2012р. в м. Черкаси, Україна.
З усіх питань: +38(098)2798387 +38(063)7723430

Зареєструватись на Інкаунтер можна заповнивши форму.

реєстрація на інкаунтер

Що таке Інкаунтер?

Інкаунтер – Особлива Зустріч з Богом Багато хто вважає, що Зустріч призначена тільки для новонавернених. Це не вірно. Вона для всіх. Деякі віруючі так і не були затверджені у своїй вірі. Отже, багато аспектів їхнього життя, з якими допомагає розібратися Зустріч, так і залишилися невирішеними. Біль, твердині і демонічні прокляття тиснуть на них з року в рік. Сумна картина.

За веденням G12 або Г12, кожен з нас покликаний приводити інших до Христа, допомагати їм знайти свободу і стати учнями Христа. У посланні (2 Тимофія 2: 2,) Павло наказує Тимофія передавати отримані знання вірним і надійним людям, щоб останні, в свою чергу, могли навчити інших. Ніхто не може навчити тому, чого він сам не знає або не пережив. Не можна побачити духовний світ з закритими очима.
При переході церкви у відання Г12, необхідно кожному її члену пройти весь процес цілком для того, щоб пізніше він зміг провести через нього новонавернених. Іншими словами, потрібно вловити духовну ДНК бачення і передати її в процесі учнівства. Зустріч не спрямована тільки на вас. Вона змінює життя, освіжає і оновлює людей для того, щоб вони, в свою чергу, могли передати Ведення іншим.

Ведення Г12 просто і цілеспрямовано, але складається з декількох частин. Одна з найважливіших його складових – Зустріч з Богом. Процес затвердження є центральним в стратегії Г12. Всі віруючі повинні пройти через нього. Процес затвердження складається з трьох частин: підготовчі уроки, Зустріч, що закріплюють уроки.
Так що ж таке Зустріч? Чому вона така важлива? Чи всі повинні пройти через неї? Що на ній відбувається?

Підготовка до Зустрічі. (Ви можете переглянути матеріал ТУТ)
На підготовчих уроках новонавернені проходять теми, що торкаються їх нове життя у Христі. Хтось із домашньої групи один на один вивчає з ними Біблію. Розмова йде про порятунок, силу молитви, Слові Божому і принципах звільнення. Основна мета цих уроків – підготувати віруючого до того, що буде відбуватися на Зустрічі.

 

Духовна війна

Зустріч зазвичай проводиться у вихідні, і вона проходить за містом. До Зустрічі група посилено молиться, постить і веде духовну війну за тих із своїх членів, які візьмуть участь в цьому заході. Перемога завойовується в духовному світі ще до Зустрічі.

 

Зустріч з Богом

І в Старому, і в Новому Завіті Біблія призводить нам історії про те, як життя чоловіків і жінок змінювалися радикальним чином після зустрічі з живим Богом. Авраам зустрів Його ще до того, як відправився в шлях (Буття 12), а Мойсей – перш ніж вивів народ з рабства (Вихід 12). Ісус Навин пережив свою зустріч перед тим, як ввести народ Ізраїлю в Землю Обітовану (Ісус Навин 5: 13-15), Ісая – перш ніж стати пророком Найвищого (Ісая 6: 1-8). Ісус теж зустрівся з Ним перед тим, як почати Своє земне служіння (Матвій 3: 13-16, Лука 4: 1a), а Павло – після свого звернення, перед тим як написати більшу частину Нового Завіту (Дії 9: 3-7) .
Можна знайти і багато інших прикладів того, як лідери пережили Зустріч з Богом, перш ніж увійти в повноту служіння, яке Він їм приготував. Основна мета Зустрічі – повне перетворення, яке дає народження характером Христа. Для того, щоб наше життя змінилося докорінно, нам необхідно пережити справжню Зустріч з Всемогутнім Богом.
Це і зустріч з самим собою, коли дивишся на своє життя очима Бога і шукаєш тих змін, які Він бажає в ній зробити.
І, нарешті, Зустріч дасть вам глибину ведення і одкровення про важливість домашніх груп, змусить вас задуматися про стан світу і його відчайдушною потребою в Спасителя.

 

Зустріч поділена на наступні аспекти:

-Покаяння
-Прощення
-Відновлення
-Руйнування проклять
-Звільнення від демонічної залежності
-Внутрішнє зцілення
-Зцілення від фізичних хвороб
-Хрещення і наповнення Святим Духом

Ведення і Мета для життя

Мета зустрічі – це побачити Бога лицем до лиця, позбутися від усього, що заважає нам в служінні. Ведення Г12 вважає кожного потенційним лідером. Зустріч – це підготовка до навчання в Школі Лідерів.
(Свідоцтва можна подивитися натиснувши тут.)

Після зустрічі з Богом новонавернені проходять уроки зі своїми наставниками, які допомагають їм заглибитися в Слово і утвердитися у своїй присвяті Христу. Уроки вчать про духовну війну, всеозброєнні Божому, протистояння спокусам і атакам ворога.

 

Реєстрація на Інкаунтер.